studio paus pop-up

Kompasplein 16, 9000 Gent

Dinsdag tot en met zaterdag

11u tot 18u

studio paus pop-up

pauspakket voor een perfecte huid

pauspakket voor een perfecte huid

pauspakket voor een zijdezacht geboortecadeau

pauspakket voor een zijdezacht geboortecadeau

pauspakket voor een zuiver velletje

pauspakket voor een zuiver velletje
Liesbeth D.Klant

Mooie webshop met persoonlijke touch, voor mij één van de authentiekste plekjes op het internet, de eerste plek waar ik zoek als ik een cadeautje nodig heb.

Karin ScheynenKlant

Steeds klaar om een eerlijk antwoord te geven. En zoveel mooie en degelijke spulletjes. Mensen met een hart van goud die gehoor geven aan hun klanten. Ik ben fan!

Stephanie MestdaghKlant

Leuke webshop waar je kwalitatieve, duurzame én unieke spulletjes kan kopen die kunnen dienen als cadeau voor anderen en/of voor jezelf. Al verschillende producten gekocht en altijd even blij wanneer ik deze ontvang! De juwelen zijn zeer fijn en heel vrouwelijk, een plezier om ze te dragen. Studio - paus geeft een vlotte service en is zeer behulpzaam wanneer er vragen zijn. Hier bestel ik in de toekomst sowieso nog. Zeker een aanrader!!