hou - vast

hou - vast

Hou - vast maakt liefde letterlijk tastbaar.

Als fotograaf vangt Niels jullie verhaal in beelden, Mélanie doet hetzelfde met woorden.

We bundelen beide in een doosje waar ruimte is voor gouden én rafelige randjes. We geven het woord kroniek een heel eigen invulling en tillen het van feitelijk en chronologisch naar poëtisch en tijdloos.

 

Luisteren is altijd de eerste stap. We weten wat het is om één en al oor te zijn. En we horen de details, zelfs als je die niet vertelt. Vervolgens gaan we liefdevol aan de slag. We maken foto’s en vuren vragen op je af. Kwaliteit en schoonheid staan voorop, maar we gooien barsten en naden nooit helemaal dicht. Via kiertjes komt de zon binnen. We maken ruimte voor zowel de gouden als de rafelige randjes. Het resultaat is altijd eerlijk. We gaan voor niks minder dan een waar verhaal.

 

Hou - vast is voor ons het summum. Het is onze poëtische, tijdloze en tastbare combinatie van woord én beeld. Veel meer ervaring dan product. Een doosje om te koesteren boordevol professionele prints en rake woorden op puur papier. Om zo herinneringen vast te houden én te herbeleven.

 

Klaar voor een echte ontmoeting? We werken zielsgraag een voorstel op maat voor je uit. Combinaties met geboorte-, afscheids- of huwelijksreportages zijn altijd mogelijk en zelfs voordelig.