HOUVAST

Onze houvast geeft het woord kroniek een heel eigen invulling: we tillen het van feitelijk en chronologisch naar poëtisch en tijdloos. Beelden vertellen veel, maar niet altijd alles. Dat geldt voor woorden evengoed. Daarom dromen we ervan beide zoveel mogelijk te combineren. Laat ons jouw verhaal vertellen, in woord én beeld. Laat het ons vervolgens in een doosje doen. Zodat het een houvast wordt. Iets om naar terug te grijpen als de heimwee borrelt of een volgende mijlpaal zich aandient. Of gewoon, op elk moment waarop jij daar zin in hebt. 

Vraag hier je vrijblijvende brochure aan!
HOUVAST

Houvast is voor ons het summum: veel meer ervaring dan product. Een doosje om te koesteren, boordevol professionele prints en rake woorden op puur papier. Om herinneringen – aan mensen, op kleine en grote dagen – vast te houden en te herbeleven. 

Hoe gaat dat dan? Wel, luisteren is voor ons altijd de eerste stap. We weten wat het is om één en al oor te zijn. We horen de details, zelfs degene die je niet vertelt. Vervolgens gaan we liefdevol aan de slag met jullie verhaal. We maken foto’s en vuren vragen op je af. Kwaliteit en schoonheid staan voorop, maar we gooien kleine barsten nooit helemaal dicht. Via kiertjes kom de zon binnen, toch? Het resultaat is altijd eerlijk. We gaan voor niks minder dan een waar verhaal.

GROTE DAGEN

GROTE DAGEN

Je neemt (bijna) afscheid van een geliefde. Of viert net nieuw leven, in je buik of op de wereld. Een verjaardag? Een huwelijk? Een andere belangrijke gebeurtenis? Wij gieten jouw verhaal graag in een houvast. Voor kleine koters die plots groter worden, maar ook voor wanneer je herinneringen ophaalt aan het afscheid van een geliefde, en ze door die waas van verdriet schemeringen worden. Het zijn momenten waarop je achteraf graag liefdevol terugkijkt, zelfs al doet dat soms een beetje zeer. Jij vertelt erover aan je kinderen en zij delen alle verhalen op hun beurt met die van hen …

Klik hier meer informatie

KLEINE DAGEN

KLEINE DAGEN

We houden ook van doordeweekse dinsdagen. Die mogen dan misschien onbelangrijk lijken en ze passeren bijna ongemerkt, maar net daarom pakken wij ze zo graag met beiden handen voor je vast. Omdat kleine dagen mensen maken, vriendschappen smeden, liefde kneden en levens vormen. We vangen verhalen om het vergeten voor te zijn.

Klik hier als je meer wil weten

Helena V.

Allerliefste Mélanie,
De manier waarop je mijn oeverloze nota’s en spinsels tot een mooi geheel hebt gevormd: wauw! Je beschrijft mijn dochter zoals ze is, je geeft woorden aan hoe ik me voel, aan mijn gedachten en aan de wol in mijn hoofd. Ik heb dit nog nooit mogen ervaren, ik sta perplex! Dit is het mooiste wat ik mijn dochter kan geven en ik weet niet hoe ik jou hiervoor kan bedanken. Mélanie, je talent is meer dan een gave. Wat jij met woorden kan bereiken ... Ook voor Niels, wat hij met zijn camera kan bereiken, petje af! Jullie zijn allebei zulke mooie, warme, échte mensen! Ik ben zo blij dat ik jullie talent heb mogen ontdekken. Een hele warme knuffel uit 't diepste van mijn hart!

Helena B.

Mélanie, 
Blijf vooral doen waar je zo goed in bent. Woorden vangen en ze terug de wereld in gooien in de mooiste volgorde. Ik lees ze graag, ik bewonder ze met de grootste verbazing. Wat een kunst, die verre van eenvoudig is.

Eli, Sophie en Achille

Liefste Mélanie en Niels,
We zijn nu enkel dagen later en nog steeds zijn we verwonderd over de pracht van de houvast die jullie voor ons hebben gebundeld. We zouden duizenden superlatieven kunnen verzinnen om jullie werk te beschrijven, maar we gaan dat niet doen omdat dat op een of andere manier de magie zou weghalen … Het is namelijk zo mooi en intens dat je er vooral sprakeloos van wordt. Dus nogmaals, oneindig hard bedankt.

Veel liefs