ONDERNEMERSPORTRET
Hulp inschakelen bij taken waar je niet blij van wordt en stiekem ook geen krak in bent, is altijd een goed idee. Zoals een betrouwbare boekhouder goud waard is voor je zaak, kan ook ondersteuning bij communicatie – in de breedste zin van dat woord – een uitgesproken impact hebben.

VRAAG HIER JE OFFERTE AAN
ONDERNEMERSPORTRET

Wij kunnen je website (her)schrijven, persberichten uitsturen en een communicatie- of marketingplan opstellen. Zelfs als je van plan bent om een subsidiedossier in te dienen, kunnen we veel voor je betekenen.

Als ondernemer komt er veel op je af. Je hebt het gevoel altijd en overal het manusje-van-alles te moeten zijn. Je kunt daardoor onvoldoende tijd vrijmaken voor waar je écht goed in bent. Jouw talent is wat écht telt. Je wil je product of dienst voortdurend verfijnen en je creativiteit kunnen botvieren om zo jezelf én je klanten blij te blijven maken.

Mélanie ademt taal. Ze werkt al ruim acht jaar als journalist en copywriter. Geschreven taal combineert ze professioneel nu ook met gesproken taal: al drie jaar leent ze haar stem aan hoogstpersoonlijke en verfrissende huwelijks- en afscheidsceremonies.

Niels fotografeert. Maar hij heeft ook een stevige achtergrond in public affairs en strategische communicatie. Hij stond jarenlang in voor de coördinatie van subsidies in een groot bedrijf.

Studio paus vertelt. Altijd helder en raak, soms met tong in kaak. We vangen de essentie van jouw verhaal, maar laten ons ook graag verleiden tot een knipoog en een streep poëzie. We tonen wie jij bent en wat je zaak bijzonder maakt.

Communicatie: de kunst om anderen te laten horen, zien én voelen wie je bent en waarvoor je staat.

En laat dat nu net zijn wat wij zo verdomd graag en goed doen.
Als we zo frank mogen zijn, tenminste.

Manon SikkemaCo-founder modelabel Sikkema, Gent


Als kleine zelfstandige ben je vooral op jezelf aangewezen voor ongeveer alle onderdelen van je bedrijf(je), van het ontwerpen tot de strategie en de financiële aspecten. En hoewel je weet dat je bij sommige aspecten hulp nodig hebt (in ons geval was dit communicatie) weet je soms nog niet goed welke vorm deze moet aannemen. Enter studio - paus! Geen tot in de puntjes vastgelegd contract, wel een flexibele hulplijn die we konden inschakelen bij al onze vragen en problemen rond communicatie. Mensen van vlees en bloed die de tijd nemen om mee te brainstormen over de uitdagingen en de toekomst, die willen begrijpen wat je precies doet en niet zomaar standaard antwoorden aanbieden, die je kunnen bijstaan met teksten voor de website maar je ook begeleiden in je verdere communicatiestrategie. Precies wat we nodig hadden! En niet onbelangrijk - vooral ook hele fijne mensen.

Margot CartonFotograaf, Oostende

Als creatieve ondernemer staat je hoofd nooit stil. Er zijn altijd wel nieuwe ideeën en projecten, maar ook onzekerheid en onrust. Als je in beelden denkt – zoals ik -, is het moeilijk om in woorden te schrijven en vertellen. Mélanie en Niels zijn hier wel in geslaagd! Zij vertelden mijn verhaal in de mooiste woorden en toch heb ik het gevoel dat het echt 'ik' was die mijn website schreef. Het is zo fijn om samen te werken met mensen die je kronkels niet alleen herkennen en begrijpen, maar ook in woorden kunnen omzetten.

Sara DelesieKeramist, Zwevegem

Ik vond onze samenwerking super! Heel gewoon, als in: spontaan, rustig, menselijk, met vertrouwen en veel goesting. Maar tegelijk ook heel professioneel: alles stond telkens mooi op mail, lekker overzichtelijk en duidelijk. Het is zo leuk dat Mélanie en Niels zelf ook meedenken. En het is fijn om het gevoel te hebben dat we elkaar kennen, terwijl we elkaar nog maar twee keer hebben ontmoet. Mannekes, ik kijk er alweer naar uit om jullie terug te zien!