retourneren

Wat jullie in onze webshop kopen wordt met heel veel liefde en een stevige portie passie jullie richting uitgestuurd.

Ben je toch niet 100% overtuigd van jouw bestelling, dan kan je die terugzenden door de volgende stappen te ondernemen.

Een artikel retourneren per post

Geef ons binnen de 14 dagen vanaf de dag van levering een seintje per mail op contact@studiopaus.com en laat ons weten welk item je toch liever niet houdt. Vermeld je ook even het ordernummer? Dan vinden wij jouw bestelling vlot terug.

Je artikel terugzenden kan via de pakjesdienst van jouw keuze (verzendkosten betaal je zelf) naar volgend adres:
studio paus, Zuidstationstraat 3/C, 9000 Gent, België.

Indien je kiest voor een tegoedbon bezorgen we jou die voor het integrale bedrag van de geretourneerde artikelen van zodra we die onbeschadigd, in hun originele en ongeschonden verpakking ontvangen. Indien je kiest voor een terugbetaling van je geretourneerde artikel(en), dan storten we het bedrag terug op je rekening minus de eventuele verzendkost indien we die op onze kosten namen. Deze terugbetaling gebeurt volgens dezelfde betalingswijze waarmee het order initieel werd geplaatst.

Gepersonaliseerde producten (juwelen) kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Ook slips en badmode kunnen - om hygiënische redenen - niet geruild of geretourneerd worden.

Een artikel retourneren bij studio paus

Hou je het liever wat persoonlijker, dan kan je jouw artikel ook bij ons thuis komen binnensteken. Je betaalt dan geen verzendkosten én we leren elkaar offline ook even kennen.

Stuur ons gerust een mailtje, dan vinden we een gepast moment.

We kunnen enkel onbeschadigde artikelen terugnemen die nog in hun originele en intacte verpakking zitten.

Wat de terugbetaling betreft (in de vorm van een tegoedbon of een terugstorting) gelden dezelfde voorwaarden als bij het retourneren per post.

Gepersonaliseerde producten (juwelen) kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Ook slips en badmode kunnen - om hygiënische redenen - niet geruild of geretourneerd worden.

Een aangekocht artikel omruilen

Je kan je bestelling gratis omruilen. Geef ons daarvoor binnen de 14 dagen na levering een seintje via contact@studiopaus.com. We zoeken een moment waarop het past om even bij ons langs te komen en dan kan je jouw artikel omruilen voor een ander exemplaar waar je mondhoeken van omhoog gaan. We kunnen enkel artikelen omruilen die nog in hun originele en intacte verpakking zitten. Afgeprijsde artikelen kunnen we niet omruilen. Ook slips en badmode kunnen we - om hygiënische redenen - niet omruilen.

Is het moeilijk om tot bij ons te komen, dan kan je jouw artikel ook op eigen kosten via de pakjesdienst van jouw keuze retourneren (zie boven). Je bestelling wordt dan terugbetaald en je kan een nieuwe bestelling plaatsen.