verzenden

Leveringstermijn

We doen onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou op de schoot te krijgen. We proberen een mooi evenwicht te vinden tussen werk en gezin, dus het kan 3 tot 5 werkdagen duren voor je pakketje op de post gaat. Dat lukt soms vroeger, maar we geven je liever een realistische termijn mee dan dat we loze beloftes maken. We zijn en willen geen geoliede machine zijn zoals de reuzen in pakjesland. Liefde vraagt tijd.

PS heb je iets dringend nodig? Contacteer ons dan! We denken héél graag met je mee.

Verzenden binnen België

Voor een verzending binnen België betaal je 5,95 euro. Heeft je order een bestelbedrag van 150 euro of hoger, dan nemen wij die kost voor onze rekening.

Laat je jouw pakje verzenden naar een ophaalpunt (bpost), dan betaal je daarvoor 4,95 euro. Pakjes kunnen ook altijd op afspraak gratis bij ons thuis opgepikt worden. Kies je deze optie, dan spreken we een geschikt moment af om je pakketje af te halen in Gent (Vijvermeerspark 27).

Verzenden naar Nederland

Voor verzendingen naar Nederland betaal je 8,50 euro. Ligt het totaalbedrag van je bestelling op 200 euro of meer, dan nemen wij die verzendkost voor onze rekening.

Nederlanders met zin voor avontuur zijn, net als iedereen, ook welkom om hun pakje bij ons thuis en volledig gratis af te halen. Een tas – of was het nu kop – koffie krijg je er gratis bovenop.

Je pakje elders ontvangen?

Willen jullie een bestelling graag elders ontvangen? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier op de website en we bekijken liefdevol wat mogelijk is en welk prijskaartje daaraan vasthangt.